نورگیر سقفی یکی از انواع پنجره های سقفی می باشد که می تواند نور مورد نیاز مکان و فضای مورد نظر شما را تامین کند. امروزه تنوع بسیار زیادی از انواع این محصولات را می توانید مشاهده کنید. همچنین شما می توانید با توجه به کاربرد بسیار گسترده ای که نورگیرهای سقفی دارند، اقدام به خرید و استفاده از این محصولات داشته باشید.
نورگیر سقفی چیست؟
آیا شما نیز به دنبال راهنمای استفاده از باکیفیت ترین و شیک ترین انواع نورگیر سقفی در ساختمان مسکونی خود هستید؟ آیا می دانید که اصلی ترین و مهمترین ویژگی های مربوط به نورگیرها در چیست؟ شما می توانید این مقاله را تا انتها دنبال کرده و از این طریق جالب ترین و بهترین اطلاعات را نیز به دست آورید.
استفاده از انواع نورگیرهای سقفی امروزه در بسیاری از ساختمان ها بسیار افزایش یافته است و شما می توانید در مکان ها و فضاهایی که نیاز به نور دارید، از این مدل پنجره ها استفاده کنید. این مدل از نورگیرها همچنین می توانند هوای مورد نیاز را نیز رد و بدل کنند. امروزه شرکت های بسیار زیادی را می توانید مشاهده کنید که هر یک از آن ها به دنبال طراحی و ساخت شیک ترین و باکیفیت ترین این محصولات هستند و شما هم می توانید با توجه به ابعاد مورد نیاز خود، یکی از شیک ترین این نورگیرها را انتخاب کرده و درخواست ساخت آن را ارائه دهید.
استفاده از نورگیر از زمان های بسیار دور در منازل مورد توجه بوده است و امروزه نیز شاهد استفاده از این محصولات در ساختمان ها مدرن هستیم. شما می توانید قبل از استفاده از این محصولات در مورد ویژگی ها و کاربرد آن یک سری از مهمترین اطلاعات را به دست آورید. در ادامه مقاله سعی بر آن داریم تا در مورد کاربرد اصلی و ویژگی های بی نظیر نورگیرهای سقفی توضیحات بیشتری را به حضورتان ارائه دهیم. با ما همراه شوید.
ویژگی های نورگیر سقفی
نورگیر سقفی از محبوب ترین پنجره های مورد استفاده در بسیاری از ساختمان ها به شمار می آید که از ویژگی های بسیار بی نظیری نیز برخوردار بوده و شما می توانید قبل از خرید و نصب این سازه ها در مورد این محصولات، اطلاعات لازم را کسب کنید. از مهمترین و اصلی ترین ویژگی های نورگیرهای سقفی می توان به مواردی از جمله زیر اشاره کرد:
- _حفظ انرژی
- _بازدهی بیشتری برای انتقال هوا
- _عایق مناسب در برابر صدا و باران
- _تامین نور محیط
- _ایجاد تغییرات بسیار بی نظیر در دکوراسیون محیط مورد نظرتان
کاربرد نورگیر سقفی
اگر شما نیز قصد دارید تا از شیک ترین و مقاوم ترین انواع نورگیر سقفی استفاده کنید، بایستی راجع به کاربرد آن نیز اطلاعات لازم را در دست داشته باشید. از مهمترین و بی نظیرترین کاربردهای نورگیرهای سقفی می توان به مواردی از جمله زیر اشاره کرد:
- _سقف استخر
- _سقف پارکینگ
- _سقف پاسیو
- _سقف حیاط خلوت
- _مناسب برای استفاده در حمام و آشپزخانه
- _مناسب برای ورودی ساختمان
- _استفاده در راه پله ها
حال شما نیز می توانید با توجه به محلی که می خواهید این نورگیرها را نصب کنید، بهترین و شیک ترین مدل آن را تهیه کرده و با رعایت نکات ایمنی آن را نصب کنید.
نصب نورگیرهای سقفی
یکی از مهمترین و بارزترین آیتم هایی که در استفاده از نورگیر سقفی بایستی به آن توجه لازم را داشته باشید، نصب این محصولات می باشد. لازم است بدانید که نصب این محصولات نیاز به مهارت و دقت بیشتری دارد و کوچک ترین بی احتیاطی ممکن است آسیب های بسیار جدی تری را برای شما به دنبال داشته باشد. برای نصب نورگیرهای سقفی مود نظر خود می توانید از افراد کاربلد و حرفه ای در این زمینه استفاده کنید چرا که این افراد به تمام نکات ایمنی در نصب نورگیرهای سقفی آگاه هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در نورگیرساز از طریق صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.
انواع نورگیر سقفی
نورگیرهای سقفی بر حسب ساختار، طرح و رنگ در انواع مدل های مختلفی طراحی و ساخته شده اند و هر شخص بر حسب شرایط محیط و سلیقه خود می تواند برای بهره مندی از مزایای منحصر به فرد این پنجره های سقفی، مدل دلخواه خود را در ابعاد مد نظر سفارش و خریداری نماید. انواع نورگیرهای سقفی به لحاظ ساختاری و شکل به شرح موارد مطرح شده در قسمت زیر است:
- -نورگیرهای سقفی ثابت
- نورگیرهای سقفی باز شونده
- _نورگیرهای سقفی حبابی
- _نورگیرهای سقفی گنبدی
- _نورگیرهای سقفی تخت
- _نورگیرهای سقفی رنگی
- _نورگیرهای سقفی با طرح های سنتی
-نورگیرهای سقفی ثابت
نورگیر سقفی ثابت همانطور که از نامش هم مشخص است هیچ دریچه ای برای باز شدن و تخلیه هوا در ساختار آن در نظر گرفته نشده و تنها برای تامین نور و روشنایی محیط و همچنین جلوه بیشتر به فضای داخلی ساختمان استفاده می کنند. این نوع نورگیر ها را معمولا بعد از نصب با حفاظ فلزی به منظور جلوگیری از سقوط ناگهانی افراد و اجسام می پوشانند.
-نورگیرهای سقفی باز شونده
نورگیر سقفی بازشونده به طور کلی به دو دسته بازشونده های با فنر و بازشونده های با ریل دندانه دار تقسیم می شوند. این نوع نورگیرها را معمولا به منظور تهویه هوای داخل ساختمان و تامین نور و روشنایی لازم محیط داخلی در طول روز به کار می بردند و می توان مدل های متنوع آن را که از خصوصیاتی همچون عایق برف و باران، دو جداره بودن، استحکام و مقاومت کافی در برابر باد و طوفان های شدید و … برخوردار است در بازار مشاهده و خریداری کنید. نورگیرهای سقفی باز شونده را به منظور تخلیه هوای محیط، معمولا برای پوشش سقف های حمام و سرویس بهداشتی، آشپزخانه و … استفاده می کنند.
-نورگیر حبابی شکل
نمونه ای دیگر از نورگیرهای سقفی موجود در بازار، نور گیر حبابی می باشد که بکارگیری آن برای پوشش سقف قسمتی از ساختمان نظیر راه پله ها و … باعث جلوه و زیبایی خاص این بخش از ساختمان شده و از نظر طول عمر نیز در برابر شرایط جوی مختلف بسیار مقاوم و مستحکم است. ساختار و شکل متفاوت نورگیر حبابی، آن را از سایر نمونه های مشابه خود متمایز کرده و در قسمت پایه و حبابی آن به ترتیب از ورقه های فایبرگلاس و اکریلیک استفاده شده است.
-نورگیر قوسی و گنبدی شکل
دو نوع دیگر از انواع مدل های مختلف نورگیر سقفی که در بازار وجود دارد؛ نورگیر قوسی و گنبدی شکل هستند. در ساختار نورگیرهای گنبدی به دلیل شکل پذیری و انعطاف پذیری بالای آن ها از ورقه های پلی کربنات استفاده شده و معمولا از مدل نورگیرها در انواع ساختمان های تجاری، مسکونی، اداری، فرهنگی و … با سبک رومی استفاده می شود. در ساختار نورگیرهای قوسی نیز از ورقه های پلی کربنات و یا اکرولیک استفاده شده و این مدل از نورگیرها را می توان با طیفی از رنگ های مختلف برای پوشش سقف مراکز تجاری؛ پاساژ ها و همچنین پارکینگ ها و …. بکار برد.
-نورگیر هرمی شکل
گونه ای دیگر از اشکال مختلف نورگیر سقفی که به صورت هرم مانند طراحی شده و از مزایایی نظیر ارتفاع بیشتر، عدم تجمع آب حاصل از بارش برف و باران بر روی آن نسبت به نورگیرهای مسطح، استحکام و مقاومت بالا و … برخوردار است. این نوع نورگیر ها را معمولا برای پوشش سقف پاسیو بکار می برند.
از نورگیر یا اصطلاحا هواکش فضای درون ساختمان ها به منظور تهویه هوا، روشن شدن فضای ساختمان ها، زیبای سقف ساختمان ها استفاده می کند.