سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

چگونگی ایجاد پوسیدگی دندان

دوشنبه, ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ ق.ظ

داشتن دندان هایی سالم و زیبا برای داشتن یک لبخند هالیوودی زیبا بسیار مهم است .پوسیدگی دندان ، تخریب ساختار دندان است. این پوسیدگی می‌تواند مینای بیرونی دندان و یا قسمت‌های درونی آن را تحت تأثیر قرار دهد. پوسیدگی مینای دندان اولین نشانه آغاز تخریب دندان است و اگر از همان ابتدا پوسیدگی‌های سطحی برطرف شوند، پوسیدگی‌ها به عمق دندان نمی‌رسند. دانستن دلایل به وجود آمدن پوسیدگی دندان، نقش مهمی در سلامت دندان‌ها خواهد داشت. با رعایت نکاتی ساده، می‌توان از پوسیدگی‌ها پیشگیری کرد و دندان‌هایی مستحکم و ماندگار داشت.

چگونه پوسیدگی دندان ایجاد می‌شود؟

هنگامی که غذاهای حاوی کربوهیدرات، مانند نان، غلات، شیر، میوه‌ها و خوراکی‌های شیرین روی دندان قرار می‌گیرد، باکتری‌هایی که در دهان زندگی می‌کنند، این مواد غذایی را هضم کرده و به اسید تبدیل می‌کنند. باکتری‌ها بقایای مواد غذایی و بزاق را ترکیب می‌کنند و پلاک‌ها را تولید می‌کنند. پلاک‌ها به دندان می‌چسبند و اسیدهای موجود در آن، موجب از بین رفتن و پوسیدگی دندان ها می‌شوند.

رعایت نکاتی که باعث کاهش پوسیدگی دندان ها می‌شود

کمتر کسی را خواهید یافت که دندان‌های پوسیده نداشته باشد. مراقبت از دندان‌ها و رعایت نکاتی که باعث سلامت دندان‌ها می‌شود، کار سختی نیست اما متأسفانه بسیاری از افراد، از انجام این نکات، خودداری می‌کنند و دچار پوسیدگی‌های دندانی می‌شوند. برای این که به پوسیدگی دندان ها دچار نشوید:

در روز حداقل دو بار دندان‌های خود را با خمیردندان‌های حاوی فلوراید بشویید. ترجیحاً بعد از صرف هر وعده غذایی و قبل از خواب.
استفاده از نخ دندان را جدی بگیرید. اگر فکر می‌کنید مسواک به‌تنهایی کفایت می‌کند، می‌توانید بعد از مسواک زدن، از نخ دندان استفاده کنید تا شاهد پلاک و مواد غذایی به‌جای مانده در بین دندان‌هایتان باشید. بعد از هر وعده غذایی ابتدا دندان‌های خود را نخ بکشید و سپس مسواک کنید.
از دهان‌شویه‌های روزانه که حاوی فلوراید هستند استفاده کنید. این دهان‌شویه‌ها خاصیت ضد باکتری دارند که باعث از بین رفتن باکتری‌های دهان می‌شوند. (باکتری‌ها روی زبان و لثه و قسمت‌های دیگر دهان هستند که با مسواک زدن از بین نمی‌روند. استفاده از دهان‌شویه، به از بین رفتن آن‌ها کمک می‌کند.)
کمتر از تنقلات و مواد غذایی غیرمفید استفاده کنید. آب‌نبات و مواد غذایی چرب، به پوسیدگی دندان ها منجر می‌شوند از این رو در خوردن آن‌ها، تا حد زیادی خودداری کنید. هر ماده خوراکی چسبنده که به سطح دندان‌ها می‌چسبد، زنگ خطری برای پوسیدگی دندان ها به شمار می‌رود. گز، سوهان و آدامس از جمله این موارد هستند.
بعد از خوردن غذاهای چرب، حتماً دندان‌های خود را بشویید.
با دندان‌پزشک خود درباره فلوراید مکمل که باعث تقویت دندان‌ها می‌شود، مشورت کنید.
استفاده از سیلانت های دندانی با تشخیص پزشک، نقش مهمی در کاهش پوسیدگی‌های دندانی ایفا می‌کند. سیلانت تراپی، شیارهای عمیقی که در سطح دندان قرار دارد را می‌پوشاند و از تجمع باکتری‌ها در این سطح، پیشگیری می‌کند.
هر شش ماه یک‌بار به دندانپزشک زیبایی مراجعه کنید تا اگر دندان‌های شما پوسیدگی سطحی داشته باشند، بخش آسیب دیده از دندانتان جدا شود و مشکلات دیگری که اعصاب دندان‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد، به وجود نیاید.

ترمیم دندان‌های پوسیده

اگر دندان‌های شما دچار پوسیدگی شده است، نگران نباشید. تا زمانی که نیاز به عصب‌کشی نداشته باشید، ترمیم دندان‌های پوسیده به سادگی انجام می‌شود. ترمیم این دندان‌ها بستگی به‌جایگاهشان دارد. اگر دندان‌های جلویی که زیبایی آن‌ها اهمیت دارد، دچار پوسیدگی شده باشد، باید از مواد کامپوزیتی استفاده شود که دقیقاً همرنگ دندان‌ها باشد. در موارد دیگر، از آمالگام استفاده می‌شود که رنگی تیره و براق دارد.

مراجعه به دندان‌پزشک جهت از بین بردن پوسیدگی‌های دندانی

همان طور که گفته شد، دهان ما سرشار از باکتری است. برخی از این باکتری‌ها مفید و برخی دیگر مضر هستند. در ابتدا باکتری‌های مضر با تولید پلاک‌هایی که به شکل یک لکه زرد رنگ هستند، شروع به درمان پوسیدگی دندان ها می‌کنند. از این رو مراجعه به دندان‌پزشک خوب در تهران  را فراموش نکنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۰/۲۲
mohammad moftakhari

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی