سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

روف گاردن چیست؟

يكشنبه, ۲۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۳ ق.ظ

امروزه حین عبور از خیابان‌ها یا رفتن به محیط‌هایی مثل رستوران یا بیمارستان و حتی محیط کار، نگاهمان محو محیط‌های سرسبز و زیبایی روی سقف این اماکن می‌شود و باعث به وجود آمدن این سؤال در ذهن ما می‌شوند که این مکان‌ها دقیقاً چه هستند؟
روف گاردن. به فضای سرسبز، زیبا و با طراوتی که بر روی سقف اماکن مختلف ازجمله اماکن تجاری، صنعتی و مسکونی قرار گرفته‌اند، روف گاردن گفته می‌شود. روف گاردن درواقع کلمه‌ای انگلیسی متشکل از roof و garden به معنای باغی در پشت‌بام می‌باشد که در زبان فارسی هم با نام انگلیسی آن رایج شده است. در بعضی موارد به آن green roof یا بام سبز نیز گفته می‌شود.
روف گاردن ها محدود به مکان خاصی نیستند و حتی شما ممکن است با قرار دادن چند گلدان بر سقف منزل خود، آنجا را تبدیل به روف گاردن کنید! آن‌ها می‌توانند محیطی برای بازی، کاشت گیاهان، سایه‌بان یا فقط یک فضای سبز باشند. هرچند برای ساخت و طراحی روف گاردن های بزرگ‌تر به معماری، مراحل و فرایندهایی ویژه‌ای نیاز است که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.
شما دوست عزیز می‌توانید برای طراحی و اجرای انواع مختلف روف گاردن متناسب با سلیقه و فضای مورد نظر خود، با گروه صنعتی کارن روف، گروهی متخصص و باتجربه در ساخت و طراحی روف گاردن، آلاچیق، تراس، پاسیو و … ارتباط برقرار کنید.

کمی تاریخچه

روف گاردن ها از گذشته در انواع مختلف وجود داشتند اما به شکل امروزی نام و فضا و طراحی ویژه‌ای به آن‌ها اختصاص داده نشده بود. یکی از اولین روف گاردن ها در ایتالیا و در سال ۱۴۶۳ میلادی ساخته شد و پس از آن در دهٔ ۱۸۹۰، روف گاردن ها در آمریکا و نیویورک به محبوبیت دست یافتند. اگرچه باغ‌های پشت‌بام عمدتاً به‌عنوان یک امر جدید و فرح‌انگیز برای ثروتمندان کاشته شده و از آن‌ها استفاده می‌شد، اما در اواسط دهه ۱۹۷۰ سیستم جدیدی برای ساخت روف گاردن ها در آلمان ایجاد شد و به شکل گسترده‌تری در بازار عرضه شدند و از سال‌های ۲۰۰۰ به بعد به‌طور کامل جای خود را در زندگی امروزی به دست آوردند.

مطالب مرتبط  گیاهان مناسب برای بام سبز یا روف گاردن

نقش و مزایای روف گاردن در محیط

 اولین نقشی که با مشاهدهٔ روف گاردن ها ممکن است به‌راحتی به آن پی ببریم، نقش دکوراتیو و تأثیر دوچندان آن‌ها در زیباسازی معماری ساختمان و شادابی محیط است.
 از نقش چشمگیر روف گاردن ها در بالا بردن کیفیت هوا، معتدل‌سازی دمای محیط و همچنین کاهش آلودگی از طریق جذب دی اکسید کربن هوا و تولید اکسیژن نمی‌توان چشم‌پوشی کرد. با صرف اوقات فراغت خود در روف گاردن ها به‌راحتی از محیط پر از ترافیک و سروصدای زندگی شهری دور خواهید شد و احساس آرامش و طراوت جای خود را به شلوغی روزمره می‌دهد.
 روف گاردن ها می‌توانند به‌صورت یک عایق طبیعی عمل کنند. این باغ‌های زیبا با دریافت انرژی خورشید و ذخیره آن، می‌توانند شما را از استفاده از وسایل سرمایشی و گرمایشی در فصل‌های مختلف سال بی‌نیاز کنند.
 یکی دیگر از مزایای روف گاردن ها کشت مواد غذایی است که از این فرایند به‌عنوان کشاورزی در بام یاد می‌شود و به کمک باغ‌های کانتینر دار و سیستم‌های بخصوص خود انجام می‌شود. هرچند کشت گیاهان و سبزیجاتی که شرایط نگهداری ویژه‌ای ندارند و می‌توان آن‌ها را به‌آسانی در محیط رشد داد، برای کاشت در فضای روف گاردن نیز مناسب هستند.
 گیاهان موجود در روف گاردن ها آب باران را جذب می‌کنند و باعث کاهش رواناب و تخلیه آب طوفان می‌شوند.

Roof garden

 

انواع باغ‌های روف گاردن

باغ‌هایی که در روف گاردن ها تشکیل می‌شوند، عمدتاً بر سه نوع هستند: گسترده، فشرده یا متمرکز، نیمه فشرده یا نیمه متمرکز.

مطالب مرتبط  طراحی باغ بام یا روف گاردن کوچک

 

باغ‌های گسترده

باغ‌های گسترده به حداقل لایه بستر خاک نیاز دارند (۲۰ تا ۳۰ سانتی‌متر) و نگهداری و مراقبت از آنان اصلاً دشوار نیست. همچنین نیازی به رعایت استانداردهای ایمنی اضافی ندارند. این باغ‌ها برای انبارها، گاراژها، پشت‌بام‌ها یا سایر مکان‌های اضافی اطراف خانه مناسب هستند. درعین‌حال، این نوع روف گاردن از زیبایی کمتری برخوردار است زیرا نوع پوشش گیاهی که روی این روف گاردن رشد می‌کند بسیار محدود است. چمن، گلسنگ و خزه بهترین پوشش گیاهی برای این نوع باغ‌ها هستند. این نوع روف گاردن ازنظر نوع پوشش گیاهی و فضای ساختمانی از قیمت کمتری برخوردار است و برای آب‌وهوای مرطوب ایده آل است.

باغ‌های فشرده

این باغ‌ها به لایه عمیقی از خاک و محوطه‌سازی و نگهداری منظم نیاز دارند و در این زمینه از هیچ‌گونه محدودیتی برخوردار نیستند. در بعضی موارد، ساختار سقف باید از طریق افزودن کف یا مهاربند اضافی تقویت شود تا بتواند وزن ترکیبی خاک، گیاهان و بارندگی را در خود جای دهد. علاوه بر این، این نوع روف گاردن به ساخت‌وسازهای بزرگ و پایدار نیاز دارد و ازاین‌رو بیشتر ساختمان‌ها برای باغ‌های فشرده مناسب نیستند.
پوشش گیاهی باغ‌های فشرده مشابه باغ حیاط خانه می‌باشد و گیاهان مختلف مانند گل‌ها، بوته‌ها، درختان و چندین عنصر پارک را می‌توان در این نوع باغ‌ها کاشت و شامل محدودیتی در این زمینه نیستند. توجه داشته باشید که علاوه بر نیازهای اصلی در نگهداری روف گاردن فشرده، در هنگام آبیاری نیز توجه ویژه‌ای می‌طلبد.

Roof garden

باغ‌های نیمه فشرده

این نوع روف گاردن به لایه خاک نسبتاً عمیق‌تری نیاز دارد(۳۰ سانتی‌متر تا یک متر) که باعث می‌شود گونه‌های گیاهی متنوع‌تری را در خود جای دهد. به دلیل این نوع پوشش گیاهی، مسئولیت بیشتری برای نگهداری خاک و آب وجود دارد لذا به ساختار باثبات‌تری نیاز است.
سرده‌ای از گل‌های ناز که به دلیل شادابی نیازی به آبیاری مکرر ندارند و گیاهان بوته‌ای برای رشد در این محیط مناسب هستند. گل‌های وحشی که نیازی به نگهداری ندارند نیز می‌توانند به‌راحتی در چنین باغ‌هایی پرورش داده شوند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۳/۲۳
mohammad moftakhari

نظرات  (۱)

۲۳ خرداد ۰۰ ، ۱۰:۱۰ تیم توسعه سایت دنیس

سلام و عرض ادب

وبلاگ جذابی دارین باعث لفتخار ماست که جزء کاربران سایت دنیس باشین.

با امکانات سایت دنیس می تونید لینک های موجود در وبلاگتون رو کوتاه کرده و به ازای هر کلیک ، وجه نقد دریافت کنید ، با این روش وبلاگتون رو به یه منبع درآمد کاملا حرفه ای و تضمینی تبدیل می کنید ؛ همچنین با دنیس می تونید وبلاگتون رو به دیگران معرفی کرده و تبلیغات پیشرفته و تخصصی داشته باشین...

منتظر حضور شما در سایت دنیس هستم.

https://dnis.ir/v

ارادتمند. تیم توسعه سایت دنیس

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی