سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

ارتودنسی

دوشنبه, ۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۹ ب.ظ

رتودنسی دندان چیست؟

ارتودنسی یک درمان طولانی مدت است که بیشتر از آنکه جنبه زیبایی داشته باشد، جنبه درمان دارد و عدم درمان به موقع می تواند مشکلات جدی را برای بیمار ایجاد کند. این درمان انواع مختلف دارد و از آنجایی که ناهنجاری های دندانی و فکی متعددی وجود دارد، برای هر بیمار بنا به صلاحدید پزشک طرح اصلاح طرح لبخند برنامه ریزی می شود.

ارتودنسی

 

همه چیز درباره ارتودنسی

نام ارتودنسی چند سالی است که بر سر زبان ها افتاده است اما تاریخچه ارتودنسی به قرن ها پیش باز می گردد. سالیان سال است که داشتن دندان هایی سالم و ردیف شده، یکی از عناصر زیبایی صورت محسوب می شود. این زیبایی حتی در قرن های گذشته دارای اهمیت بوده است تا جایی که افرادی که از این مشکل رنج می بردند، با استفاده از نخ و اشیای فلزی، سعی بر مرتب کردن و حرکت دادن دندان هایشان داشتند. امروزه، تخصص ارتودنسی، با شکل و شمایل ویژه تری، پا به عرصه دندانپزشکی گذاشته است تا به بیمارانی که از ناهنجاری های دندانی و فکی رنج می برند، کمک کند.

اولین تخصصی که در دنیای دندانپزشکی مطرح شد، ارتودنسی بود. ارتودنسی به معنای مرتب کردن دندانها است. اگر ریشه لاتین این کلمه را در نظر بگیرید، “ارتو” به معنای تصحیح کردن و “دنس” به معنای دندان است. با پیدایش ارتودنسی، تحول عظیمی در درمان ناهنجاری های دندانی به وجود آمد.
به بیان ساده‌، درمان وضعیتی که دندان‌‌های یک فرد در هنگام بسته شدن دهان، به شکل مناسب و استانداردی بر روی همدیگر قرار نمی‌گیرند.
ارتودنسی، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رشته‌های تخصصی دندانپزشکی، وظیفه تصحیح مال‌اکلوژن یا جفت‌شدن نامناسب دندان‌ها را بر عهده دارد. نوع و نحوه درمان دندان، بسته به موقعیت دندان‌ها، دهان و بسیاری از شرایط بستگی دارد.


انواع ارتودنسی

درمان ارتودنسی دارای انواع مختلفی می باشد که درواقع می توان متناسب با نوع ناهنجاری دندان ها از هریک از آنها با توجه به نیاز مراجعه کننده و صلاحدید متخصص ارتودنسی انتخاب خواهد شد. انواع ارتودنسی را می توان در مدل های زیر نام برد:

ارتودنسی
  1. ارتودنسی ثابت
  2. ارتودنسی متحرک
  3. ارتودنسی نامرئی
  4. ارتودنسی دیمون
  5. ارتودنسی فانکشنال
  6. ارتودنسی لینگوال

هر یک از انواع روش های درمان ارتودنسی می تواند در نحوه درمان، طول مدت درمان و ابزار استفاده شده تفاوت هایی داشته باشند. برای مثال در درمان ارتودنسی ثابت از براکت و سیم ارتودنسی ثابت استفاده می شود و طول دوره درمان طولانی می باشد اما اعمال فشار بر دندان ها بسیار بیشتر از نوع درمان ارتودنسی متحرک می باشد.


بهترین سن ارتودنسی چه زمانی است؟

ارتودنسی نیز مانند دیگر انواع درمان ها بهتر است تا به صورت پیشگیرانه انجام گیرد. از این رو می توان بیان داشت که بهترین زمان برای مراجعه به متخصص ارتودنسی در سنین کودکی و قبل از سن بلوغ می باشد تا از پیشرفت ناهنجاری ها جلوگیری شود و روند جا به جایی دندان ها سریعتر صورت می گیرد. به طور کلی می توان گفت که سنین بین ۱۲ تا ۱۵سالگی بهترین سن برای ارتودنسی می باشد.


مراحل ارتودنسی چگونه است؟

پیش از انجام ارتودنسی بهتر است تا در خصوص مراحل ارتودنسی دندان آشنایی داشته باشید که در جلسه مشاوره ارتودنسی تمامی موارد برای شما ذکر خواهد شد. اما به طور کلی می توان این مراحل را در موارد زیر بیان داشت:

  • جلسه مشاوره و معاینه اولیه توسط متخصص ارتودنسی
  • رادیولوژی و عکسبرداری از دندان
  • قالب گیری از فک و دندان
  • جرمگیری دندان ها
  • نصب و جایگذاری براکت ارتودنسی بر روی دندان
  • جایگذاری سیم و کش ارتودنسی
  • جلسات معاینه و تنظیم سیم ارتودنسی به طور مداوم
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۴/۰۷
mohammad moftakhari

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی