عایق بندی کانکس ویلایی چگونه است؟
بسیاری از شرکت های فعال در زمینه تولید سازه های پیش ساخته، به طراحی و ساخت انواع کانکس ویلایی اقدام می کنند و قیمت کانکس ویلایی تحت تاثیر فاکتورهایی چون ابعاد، جنس و طرح تعیین می شود اما عایق بندی کانکس در طراحی سازه های پیش ساخته از اهمیت بالایی برای تولیدکنندگان و خریداران برخوردار است و بسیاری از افراد این سوال را در ذهن دارند که عایق بندی کانکس چگونه انجام می شود؟
با توجه به اهمیت عایق بندی این نوع سازه ها در حفظ دمای محیطی و تبادل حرارتی با فضای بیرون، راهکارهایی جهت ایزولاسیون کانکس ها در نظر گرفته شده است تا مشکلات مربوط به مصرف انرژی کاهش یابد. در اینجا تلاش خواهیم کرد تا شما را با کانکس های ویلایی و روش های عایق بندی آن ها بیشتر آشنا کنیم؛ بنابراین پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
کانکس ویلایی چیست؟
امروزه شرکت های زیادی در زمینه طراحی و ساخت انواع کانکس فعالیت دارند و یکی از این کانکس ها، کانکس ویلایی می باشد که به عنوان نوعی سازه محسوب می شود و کلیه امکانات بنای مسکونی در آن تعبیه شده است. این کانکس ها به صورت پیش ساخته در کارگاه تولید شده و برای نصب در محل منتقل می شوند.
مصالح به کار رفته در ساخت این کانکس های با خانه های معمولی متفاوت بوده و برای نصب در مناطق ییلاقی و جنگلی گزینه مناسبی محسوب می شوند. از مزایای ساخت ویلا با کانکس، می توان به مقرون به صرفه بودن، نصب سریع و آسان، مقاومت در برابر زمین لرزه و … اشاره کرد.
قیمت کانتینر در مناطق مختلف با توجه به ابعاد، مصالح، امکانات و … تعیین می شود و متقاضیان خرید، می توانند با مراجعه به شرکت های تولیدی از قبیل دپو کانتین به ثبت سفارش و نصب آن در کوتاهترین زمان ممکن در منطقه اقدام کند.
عایق بندی کانکس ویلایی چگونه انجام می شود؟
جنس بدنه و سقف اغلب کانکس ها از ورق های فولادی و آهن بوده که رسانای انتقال حرارت محسوب می شوند؛ از این رو عایق بندی و ایزولاسیون کانکس ویلایی برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی در فصل گرما و سرما از اهمیت خاصی برخوردار است. از روش های عایق بندی انواع کانکس توسط کارگاه های تولیدی، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- عایق بندی با پلی استایرن
استفاده از پلی استایرن یا یونولیت با ضخامت 4 سانتی متر بین قیدهای بدنه، سقف و ستون ها برای عایق صوتی و حرارتی صورت می گیرد. لازم به ذکر است که این فورم ها باید نسوز یا کند سوز بوده و از تراکم و فشردگی قابل قبولی برخوردار باشند.
2- عایق بندی کانکس با ترکیب پشم سنگ و پلی استایرن
روش دیگر ایزولاسیون کانکس های ویلایی مانند روش قبل با لایه های پلی استایرن بوده اما با این تفاوت که یک لایه عایق از پشم سنگ یا فوم به صورت رول روی بدنه و سقف کانکس قرار داده می شود تا به عنوان صداگیر، عایق انتقال سرما و گرما وظیفه جلوگیری از هدر رفتن انرژی را بر عهده داشته باشد.
3- عایق بندی کانکس با فوم پلی اورتان
یکی از بهترین روش های عایق بندی کانکس های ویلایی، تزریق فوم پلی اورتان برای جلوگیری از اتلاف انرژی می باشد که مواد پلی اورتان با دستگاه های مخصوص در جداره های کانکس با ضخامت 4 تا 10 سانتی متر تزریق شده و از هرگونه تبادل حراتی جلوگیری می کند.
فاکتورهای موثر بر قیمت کانکس ویلایی
اگر قصد خرید کانکس برای ساخت ویلا را دارید، توصیه می کنیم با مشاوره از متخصصین به انتخاب بهترین کانکس اقدام کنید. عایق بندی و ایزولاسیون سازه های پیش ساخته از قبیل کانکس برای ساخت کانکس ویلایی از اهمیت خاصی برخوردار بوده و در قیمت نهایی آن تاثیر گذار می باشد.