سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

ایمپلنت دیجیتال

دوشنبه, ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، ۰۳:۰۲ ب.ظ

با پیشرفت علم در زمینه دندانپزشکی، انواع مختلفی از ایمپلنت‌ها ساخته شده است که در این مقاله به بررسی تعریف مختصری از ایمپلنت و در ادامه به تعریف ایمپلنت دیجیتال می پردازیم.

دندان‌ها تاثیر فوق‌العاده‌ای بر زیبایی چهره افراد دارند. زمانی را تصور کنید که دندان‌هایتان به هر دلیلی، کشیده شوند. قطعا این موقعیت برایتان بسیار سخت بوده و به‌دنبال دندان‌های جایگزین می‌روید. ایمپلنت از جمله روش‌هایی می‌باشد که با جایگزین شدن دندان‌های قدیمی، زیبایی را به شما هدیه می‌دهد.

ایمپلنت

در حال حاضر ایمپلنت‌ها، به‌عنوان بهترین جایگزین برای دندان‌های طبیعی و از دست‌رفته شناخته شده‌اند. ایمپلنت می‌تواند نگه‌دارنده یک یا چند عدد از دندان‌هایتان باشد که به شکل میله‌هایی، درون استخوان فک قرار گرفته و پس از گذشت مدتی، کاملا به فک شما جوش می‌خورد. همچنین در ساخت ایمپلنت، موادی به‌کار رفته است که سازگار با بدن و دهان شما باشند.

جهت اطلاع از هزینه انواع ایمپلنت دندان همچون هزینه ایمپلنت دندان جلو و هزینه ایمپلنت کامل دندان می توانید به صفحه هزینه کاشت دندان مراجعه فرمایید.

 

ایمپلنت دیجیتالی چیست؟

ایمپلنت دیجیتال، جایگزین روش ایمپلنت سنتی می‌باشد که بسیار آسان‌تر از روش قبلی است. در ایمپلنت‌های دیجیتالی ابتدا از سی بی سی تی یا رادیوگرافی دندانی مخصوص جهت بررسی میزان تراکم استخوان استفاده می‌کنند. پس از بررسی وضعیت لثه و مشخص کردن محل قرارگیری، مرحله بعد تهیه روکش درمان می‌باشد که به روند درمان سرعت می‌بخشد تا آسیب کمتری به لثه وارد شود. در مرحله آخر، محل کاشت را بی‌حس نموده و پس از بی‌حسی کامل، لثه را پانچ می‌کنند و نهایتا ایمپلنت درون آن قرار می‌گیرد.

همچنین بخوانید

کشیدن دندان

ایمپلنت‌های دیجیتالی طول درمان بسیار کوتاه‌تری نسبت به ایمپلنت سنتی دارند. همچنین بیمار، در روش سنتی ناراحتی و درد بیشتری را متحمل می‌شود. با استفاده از روش نوین، میانگین انحراف ایمپلنت ها فقط 0.9 درجه می‌باشد. میزان دقت در این سیستم به معنی این می‌باشد که ایمپلنت‌ها و ترمیم‌ها با یکدیگر هم‌سو می‌شوند.

ایمپلنت‌های دیجیتالی نیازی به مراقبت‌های ویژه و چکاب‌های مکرر ندارد. استفاده از نخ دندان و مسواک پس از هر وعده کافی می‎‌باشد. باید این مورد را نیز اشاره کنیم که جراحی های کامپیوتری ۸۸% خطاهای احتمالی را کاهش می دهند.

ایمپلنت دیجیتال، جایگزین دندان مصنوعی

دندان‌های مصنوعی، به‌دلیل ساییدگی و افزایش سن هر چند سال یک‌بار باید تعویض شوند در صورتی که ایمپلنت‌ها به هیچ عنوان تغییر موقعیت نمی‌دهند و ثابت می‌باشند. مدت درمان ایمپلنت بسیار کوتاه‌تر می‌باشد و در طی این درمان هیچ برشی زده نمی‌شود.

ایمپلنت دیجیتالی

جراحی با حداقل برش چیست؟

جراحی حداقل برش این ایده است که بیماران فقط باید حداقل برش ها را تحمل کنند تا درد، ناراحتی و زمان بهبود خود را کاهش دهند. برای ایمپلنت های دندانی، این بدان معناست که برش های کوچکی ایجاد شود جهت کاهش چشمگیر میزان خونریزی و تورم پس از جراحی دندان است.

آیا درد آن نسبت به سایر جراحی های ایمپلنت دندان کمتر است؟

با جراحی سنتی کاشت دندان ، لثه باید در تمام طول محل کاشت ایمپلنت بریده شود. به همین دلیل است که بسیاری از بیماران در حال حاضر به جراحی ایمپلنت دیجیتال روی آورده اند. جراحی ایمپلنت دیجیتال به حداقل برش نیاز دارد زیرا از عکس های CT سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان و موقعیت عصب استفاده می کند. از طرف دیگر ، جراحی ایمپلنت دندان مستلزم ایجاد یک برش بزرگ در امتداد لثه تا استخوان است.

همچنین بخوانید

انواع جراحی لثه و فواید جراحی لثه

حفره ای که برای ایمپلنت دندان شما ایجاد می شود آنقدر کوچک است که نیازی به بخیه ندارد. این نه تنها دوره بهبودی شما را کاهش می دهد، بلکه خطر تورم، خونریزی و عفونت را نیز کاهش می دهد. معمولاً کل جراحی ایمپلنت دیجیتال به ازای هر 1 تا 2 ایمپلنت دندان حدود 10 تا 20 دقیقه طول می کشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۶/۲۹
mohammad moftakhari

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی