سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

دیر درآمدن دندان شیری

دوشنبه, ۲۰ دی ۱۴۰۰، ۰۴:۲۲ ب.ظ

به موقع درآمدن دندان شیری در کودکان اهمیت زیادی دارد زیرا یک امر بسیار مهم در بحث تکامل آن‌هاست. با این حال در بعضی موارد شاهد آن هستیم که این امر به طول می انجامد و مشکلاتی را به وجود میآورد. برای جلوگیری از وقوع چنین مشکلاتی باید به بهترین دندانپزشک مراجعه کرد تا همه راهنمایی‌‌های لازم را انجام دهد. در این مقاله به صورت مفصل این مسئله را بررسی خواهیم کرد و جنبه‌های مختلف آن را بیان می‌کنیم.

عواملی که در رشد دندان تاثیر دارند

برای اینکه رشد دندان‌ها به خوبی انجام شود باید مجموعه ای از عوامل دست در دست هم دهند. رشد و نمو ریشه دندان در این مورد نقش اساسی دارد. زمانی که ریشه رشد می کند تاج دندان به سمت بالا حرکت کرده و در نهایت از لثه خارج می گردد. همچنین با مرور زمان ساختار رگ‌ها و عصب ها کامل‌تر می شود که در نتیجه باعث رشد هر چه بهتر دندان‌ها خواهد شد. معمولاً مدت زمان درآمدن دندان ها در شش ماهگی است ولی ممکن است چند ماه بیشتر نیز طول بکشد. به صورت کلی اگر در آمدن دندان ها تا یک سالگی به طول بینجامد ایرادی نخواهد داشت. در صورت بیشتر شدن باید به پزشک معالج مراجعه نمود.

نکته دیگر این است که در قسمت استخوان فک نیز تغییرات اساسی به وجود می آید تا بیرون آمدن دندان ها را تسهیل کند. اگر دوست دارید که فرایند درآمدن دندان برای کودکتان سریع‌تر اتفاق بیفتد به خوراک آن دقت ویژه ای داشته باشید. تجربیات نشان می دهد کودکانی که از شیر بهتری برخوردار شده اند سریع‌تر دندان درآورده اند. از طرفی فراموش نکنید که ژنتیک هم دندان شیری اهمیت بسیار زیادی دارد. در بعضی از خانواده ها سن بیرون آمدن دندان شیری بیشتر از حد نرمال است که در چنین شرایطی جایی برای نگرانی نیز وجود نخواهد داشت. از آنجایی که دندانپزشک کودکان در سال‌های اخیر بیشتر شده می‌توان طی زمان کوتاهی مشکلات مربوط به دندان شیری را حل کرد.

دلایل دیر درآمدن دندان شیری

متاسفانه بعضی از پدر و مادرها دقت کافی و وافی به تغذیه کودکان خود ندارند. اولین مسئله ای که برای این بچه‌ها به وجود می‌آید سو تغذیه است که حتی در بزرگسالی نیز مشکل ساز می شود. همچنین در این فضا دندان‌های شیری با تاخیر بیرون می آید که هم کودک و هم والدین را آزار می دهد. یکی از مشکلاتی که امروزه بخش زیادی از جامعه را درگیر کرده کم کاری تیروئید می باشد. کودکانی که این مشکل را داشته باشند معمولاً با دیر درآمدن دندان شیری نیز مواجه می گردند. در صورتی که والدین متوجه وجود این مشکل شدند باید بلافاصله برای درمان آن اقدام نمایند.

دیر درآمدن دندان شیری

در دوره نوزادی باید انواع ویتامین ها به نوزاد داده شود تا همه سلول‌ها به خوبی رشد کنند. ویتامین دی نقش مهمی در تشکیل استخوان ها و دندان ها دارد پس حتماً باید به بدن رسانده شود. اگر یک کودک ویتامین دی مورد نیاز خود را دریافت نکند احتمال دارد که درآمدن دندان شیری با تاخیر روبرو گردد. همه این مواردی که گفته شد می تواند مشکلات زیادی به وجود بیاورد پس در اولین فرصت ممکن از دندانپزشک کودکان کمک بگیرید و ریشه بروز مسئله را از بین ببرید. خوشبتانه امروزه با پیشرفت علم پزشکی اکثر مشکلات مربوط به دندان به راحتی قابل رفع خواهد بود.

توصیه های مهم به والدین

برای اینکه این مسئله برای کودکتان به وجود نیاید تمامی عوامل مضر و مخرب را از او دور کنید. برای این کار بهترین راه تغذیه درست مادر است. از آنجایی که غذای نوزاد در ۶ ماه اول عمدتاً از شیر مادر است، مادر باید به تغذیه خود اهمیت بدهد. هر چقدر شیر مادر غنی تر باشد کودک نیز شرایط بهتری را تجربه خواهد کرد. برای اینکه از سلامت کودک خود مطلع شوید هر از چندگاهی او را به نزد دندانپزشک اطفال ببرید تا خطری متوجه او نباشد. معمولا کودک در هنگام دندان درآوردن احساس درد و خارش دارد که همین موضوع باعث گریه‌های شبانه او خواهد شد.

برای کاهش درد کودک خود می توانید از پزشکان متخصص در این زمینه کمک بگیرید. خوشبتانه در این چند سال اخیر هزینهدندانپزشک کودکان به طور منصفانه تعیین می شود تا همه مردم بتوانند از این خدمات استفاده کنند. اگر احساس کردید که کودک شما درد زیادی برای دندان درآوردن تحمل می کند می توانید زیر نظر پزشک از مسکن‌ها استفاده کنید. در این مطلب سعی کردیم که شما را با علل دیر درآمدن دندان و راه درمان آن آشنا کنیم. امیدواریم که با کمک گرفتن از نکات گفته شده مسئله کودک خود را به خوبی درمان و حل کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۱۰/۲۰
mohammad moftakhari

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی