سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

پر کردن جای خالی دندان + مزایا و معایب

چهارشنبه, ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۰۴:۵۰ ب.ظ

کشیدن دندان و پر کردن جای خالی دندان

پر کردن جای خالی دندان یکی از دغده هایی است که همه ما بعد از کشیدن دندان و درد های آن به آن فکر کرده ایم. کشیدن دندان یک روش درمانی سخت برای بزرگسالان به خصوص برای کودکان بوده اما امروزه با استفاده از روش های نوین به مراتب از سختی درمان و ناراحتی های بعد پس از آن کاسته شده است. کشیدن دندان به دلایل مختلفی انجام می شود. در صورتی که دندان به اندازه ای پوسیده باشد که به طور کلی چارچوب دندان را خراب کرده باشند و دیگر قابل ترمیم و پر کردن نباشند. این پوسیدگی دندان یکی از دلایل مهم کشیدن دندان است. البته گاه دندان ها به دلیل درمان ارتودنسی کشیده می شوند. دندان های نهفته و دندان عقل نیز از دلایل دیگر کشیدن به شمار می رود.

 پس از کشیدن دندان چه اتفاقی می افتد؟

پس از کشیدن و یا حذف دندان از لثه یک حفره توخالی ایجاد می شود که پس از مدتی با جابجایی دندان و بافت ها تا حدودی حفره های تو خالی پر می شود. حتی ممکن است امکان جویدن غذاها و میوه ها برای فردی که دندان خود را از دست داده بسیار سخت و عذاب آور باشد.. در صورتی که بعد از کشیدن دندان  به خوبی از حفره دندانی مراقبت نشود  استخوان زیرین به مرور خورد شده و آسیب می بیند. ایمپلنت دندان و یا استفاده از دندان های مصنوعی می تواند موثر ترین راهکار برای پر کردن این حفره دندانی باشد. این راهکار ها می توانند مانع از خورده شدن استخوان شده و از عمق دندان مراقبت به عمل می آورد. معمولا بعد از کشیدن دندان در درون حفره دندانی یک ماده پیوند استخوانی تزریق می شود. در اغلب کلینیک های دندانپزشکی از ماده پیوند استخوانی نوس استفاده می کنند که از نظر شیمیایی و فیزیکی بسیار شبیه به ساختار استخوان های دندانی ست و با آناتومی بدن انسان هماهنگی دارد. این ماده تزریق شده پس از مدتی سخت شده و قسمتی از ساختار استخوانی را به وجود می آورد که بدین ترتیب این ماده زیرساخت مناسبی برای ایمپلنت یا کاشت دندان و دندان های مصنوعی می باشد. بلافاصله پس از سخت شدن این ماده با استفاده از رویه کلاژن حفره دندانی را می پوشانند.

مزایای پر کردن جای خالی دندان

حفره ی بسیار کمی روی پل دندان ایجاد می شود که جای دندان حذف شده را در بر می گیرد.

از خردشدگی استخوان و یا بافت های لثه جلوگیری کرده و جایگاه دندان های مجاور را حفظ می کند.

از خرد شدن و ضعیف شدن استخوان ها پیشگیری کرده و از ساختار استخوانی دندان ها محافظت می کند.

از عمق و ارتفاع استخوان ها محافظت به عمل آورده و شرایط مساعدی را برای کاشت و یا ایمپلنت دندان ، استفاده از دندان مصنوعی و لمینت فراهم می کند.

با توجه به ساختار ماده پیوندی جایگزین مناسبی برای استفاده از پیوند استخوان بوده و و نیاز به استفاده از جراحی پیوند استخوان را کاهش می دهد.

سرعت بهبود و ترمیم در مقایسه با سرعت بهبود به وسیله جراحی پیوند استخوان بیشتر بوده و زمان کمتری را برای طولدوره درمان به خود اختصاص می دهد.

عوارض احتمالی پس از کشیدن دندان

به طور معمول پس از حذف و یا کشیدن دندان ، درد تا پس از گذشت دو یا سه روز فروکش می کند اما در برخی موارد ممکن است پس از کشیدن دندان، درد متوقف نشود در این صورت احتمال وجود بیماری تورم استخوان آویل وجود دارد. پس از کشیدن دندان لخته خونی در حفره دندانی به وجود می آید که مانع از خونریزی می شود. در برخی شرایط ممکن است این لخته خونی باز شده و از حفره دندانی خارج شود که موجب می گردد عصب های آن ناحیه در اثر مصرف نوشیدنی و یا غذاهای گرم و سرد واکنش نشان داده و باعث درد و عفونت شود.

عواملی که سبب بروز این مشکل و بیماری می شوند:

استفاده از دخانیات به ویژه سیگار

رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان یکی از عوامل رایجی ست که سبب بروز این بیماری می شود

شستشوی مکرر دهان و یا تف کردن های مداوم

استفاده از نی برای نوشیدنی ها نیز ممکن است سبب تحریک عصب ها و در نهایت ایجاد عفونت و درد شود.

خارج کردن لخته هخای خونی از دهان

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۱۰/۲۲
mohammad moftakhari

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی