سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

خرید انلاین انواع موزاییک

شنبه, ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۰۴:۴۰ ب.ظ

موزائیک نوعی کفپوش محسوب می شود که در ساخت آن از سیمان، ماسه، آب، پودر سنگ، رنگ های افزودنی و سنگ دانه استفاده شده است.ودر مکان های مختلف مانند روف گاردن فضای سبز وحیاط منزل شما قابل استفاده است.

موزاییک یکی از رایج ترین کفپوش ها علی الخصوص در فضاهای بیرونی ساختمان ها همچون حیاط ها، روف گاردن، محوطه ها و… محسوب می شود. این نوع کف پوش ها تنوع زیادی در جنس، رنگ، نحوه چیدمان و طرح دارند. در نتیجه انتخاب آن ها احتمال دارد کمی سخت به نظر برسد. مصالح نام برده طبق نوع کاربردشان به دو دسته کفپوش های فضاهای خارجی و کفپوش های فضاهای داخلی تقسیم می شوند. این مصالح در فضای داخلی به عنوان کفپوش و در فضای خارجی به عنوان دیوارپوش و کفپوش هایی با دیدگاه دکوراتیو به کار می روند.

انواع لایه و ضخامت تشکیل دهنده موزاییک

موزاییک یک قطعه سیمانی است که در حالت کلی از ترکیب آب، سیمان و دیگر مواد همچون رنگ دلخواه، سنگ دانه، پودر سنگ و ماسه ساخته می شود. این کف پوش ها به غیر کاربردشان در خارج یا داخل ساختمان، بر اساس فرایند ساخت و ضخامت موزاییک  لایه های تشکیل دهنده به انواع گوناگونی تقسیم می شوند. البته این نوع کفپوش ها بایستی هماهنگ با فضای ساختمان به کار بروند. در نتیجه این مصالح بر اساس لایه های تشکیل به دو گروه تقسیم می شوند که به شرح زیر می باشند.

موزاییک تک لایه

این کف پوش ها فقط از یک لایه با ضخامت حدود 18 میلیمتر ساخته و تولید می شوند. در نتیجه سبک و کم وزن هستند. کف پوش های تک لایه دارای تنوع در ابعاد و رنگ، سطح یکدست، مقاوم در مقابل فشار، جذب پایین آب و وزن سبک می باشند. بنابراین در فضای داخلی ساختمان و محوطه ها به کار می روند. ناگفته نماند که کفپوش تک لایه به روش لرزشی ساخته می شود.

موزاییک دو لایه

این نوع کف پوش ها از دو لایه متراکم تشکیل می شوند.

لایه رویه موزاییک یا لایه رنگ

این نوع لایه اغلب از ترکیب پودر سنگ، آب، سیمان، ترکیبات رنگی و دانه بندی استفاده می شود که نقش لایه محافظ در مقابل رطوبت و آب را دارد.

موزاییک یا لایه زیرین

این نوع لایه از ترکیب آب، ماسه و سیمان تشکیل شده که به علت ضخامت زیاد از لایه رویه در مقابل انواع فشار مقاومت می کند. کف پوش های شسته و پلیمری جزء کفپوش های دو لایه با لایه زیرین محسوب می شوند. همچنین به دو روش پرسی و لرزشی در طرح ها و اندازه های مختلف به بازار مصالح ساختمانی عرضه می گردند.

روش های ساخت انواع موزاییک ساختمانی

همان گونه که قبلا اشاره شد کف پوش به دو روش پرسی و لرزشی و به صورت تک لایه و دو لایه ساخته می شود. درنتیجه با توجه به خصوصیات منحصر به فرد، هر کدام از آن ها برای فضای خارجی و داخلی کاربرد دارد.

روش پرسی یا فشار اتوماتیک

در روش پرسی موزاییک با تحت فشار دادن از طریق دستگاه های پرس، کفپوش به یک کف پوش منسجم و متراکم تبدیل می شود. البته مقدار فشار وارد شده در روش پرسی با توجه به سایز موزاییک تغییر خواهد کرد. بنابراین کف پوش به دست آمده با استفاده از روش پرسی به کف پوش اتوماتیک یا پرسی معروف می باشد. همچنین جزء کفپوش های و لایه به حساب می آید. در نتیجه ساب خوردن آن ها ضروری خواهد بود.

محصولات موزاییک انواع آن

روش لرزشی یا ویبره ای

در روش لرزشی تراکم انواع کفپوش ها از طریق دستگاه های لرزاننده صورت می گیرد. در این روش خلاف روش پرسی بر روی قشرهای کفپوش فشاری ایجاد نمی شود. همچنین کفپوش های ساخته شده به روش لرزشی به موزاییک ویبره ای معروف هستند که جزء کفپوش های تک لایه نیز به حساب می آیند. درنتیجه کف پوش ویبره ای سطح صیقلی و صافی دارد و ساب خوردن یا پرداخت برای آن الزامی نیست. البته اگر این نوع کف پوش ها همراه سنگ های تزئینی و دکوراتیو استفاده شود به صیقل کردن و پرداخت نیاز دارد.

انواع موزاییک ساختمانی و کاربرد آن ها

موزاییک پلیمری

موزاییک پلیمری دو لایه نوعی بتن به شکل خود متراکم است که به عنوان کف پوش به کار می رود. این کف پوش تراکم خود را از طریق رزین پلیمری، پلیمریزاسیون رزین مختص سنگ مصنوعی یا بسپارش به دست می آورد. همچنین مواد تشکیل دهنده آن شامل رنگدانه های شیمیایی، سنگ مصنوعی، ماسه، سنگدانه، آب و سیمان است. البته این نوع کف پوش ها به روش لرزشی در اندازه، رنگ و طرح دلخواه ساخته می شوند. کفپوش پلیمری در مقابل هوای سرد مقاوم می باشد. همچنین نفوذ آب آن کمتر از 3% است. بنابراین در مقابل نیروی فشاری، سایشی، کششی و دما مقاومت بالایی دارد. پس بهترین کفپوش برای مناطق سردسیر به ویژه برای فضاهای بیرونی ساختمان محسوب می شود.

محصولات موزاییک انواع آن

موزاییک پلاکی

کفپوش پلاکی به شکل دو لایه از ترکیب صیقل پذیر به دست می آید. همچنین اندازه و ابعاد سنگ دانه ها در این کف پوش به سایز نهایی بستگی دارد. از ویژگی های بارز کفپوش پلاکی وجود سطحی صاف و یکدست با قابلیت پرداخت است.

موزاییک شسته یا واش بتن

کفپوش شسته در واقع همان بتن شسته است که از طریق فوق روان کننده هایی همچون پلی کربوکسیلاتی از دوام بالایی برخوردار می باشد. این کفش از نوع دو لایه است. به غیر از افزودنی بتنی از ترکیب آب، ماسه، سیمان و سنگدانه های در ابعاد و طرح های متفاوت ساخته می شود. همچنین دانه های شنی در لایه سطحی یا رویه کف پوش های واش بتن قابل رویت می باشند.

موزاییک گرانیتی

کفپوش گرانیتی اغلب در انبارها، سالن های صنعتی، کارخانه ها و پارکینگ ها به کار می رود. البته علت نام گذاری این نوع کف پوش شباهت زیاد آن به سنگ گرانیت است.

موزاییک سیمانی

کفپوش سیمانی به دلیل عدم استفاده از سنگ های دکوراتیو و تزئینی از سطح ساده ای برخوردار است. البته برخی مواقع این نوع کف پوش ها با شیارهای ساده در سایزهای گوناگون ساخته می شوند.

کفپوش شیاردار

این نوع کفپوش ها به سنگ فرش شهرت دارند که در محوطه ها و پیاده روها به کار می روند. دلیل نام گذاری این نوع کف پوش ها وجود برجستگی، فرورفتگی و شیار است که در لایه رویه آن مشاهده می شود.

انواع موزاییک

موزاییک انواع مختلفی دارد درادامه به شرح آنها می پردازیم

محصولات موزاییک+انواع آن

موزاییک حیاطی  طرح ستاره –  کلاسیک  و سکه ای  :

این نوع  موزاییک ها   به صورت بتنی تک لایه در ابعاد   40*40 سانتی متر مربع و در ضخامت 2.5 سانتی متر تولید میگردد و انواع رنگ بندی آن طوسی, قرمز و زرد میباشد . از این نوع موزاییک ها بیشتر در حیاط استفاده میگردند .

محصولات موزاییک+انواع آن

موزاییک پرسی طرح قلوه ای – موج و آجری :

موزاییک های پرسی به صورت دولایه و  در ابعاد 40*40 و 30*30 سانتی متر مربع  در ضخامت 2.5 سانتی متر تولید میگردد و دارای رنگ بندی های متنوعی  میباشد این نوع موزاییک ها از قدیم بیشتر در حیاط استفاده میگردیدند و معروف به موزاییک حیاط میباشند .

محصولات موزاییک+انواع آن

موزاییک سنگ مصنوعی( طرح لاشه ای – پروانه ساده و ترکیبی – خورشیدی و الستان ) :

موزائیک های سنگ مصنوعی  در ابعاد 40*40 سانتی متر ودر ضخامت 2.5 سانتی متر تولید میگردد و میتوان از آنها در حیاط استفاده نمود .

قیمت موزاییک  بر اساس مدل و روش تولید و همچنین کیفیت مواد اولیه دارای تنوع بسیار زیادی میباشد که توصیه میگردد ،در خرید موزاییک کیفیت موزاییک را فدای  قیمت موزاییک نکنید و همیشه از موزائیک با کیفیت استفاده نمایید.

قیمت موزاییک و قیمت کفپوش بتنی در کیفیت و دوام محصول نهایی تاثیر مستقیم دارد ، هیچ ارزانی بی دلیل نیست ، بنابراین هنگام خرید محصولات بتنی ابتدا کیفیت را مد نظر قرار دهید .

محصولات موزاییک+انواع آن

کفپوش بتونی طرح پوست ماری:

این نوع  کف پوش بتنی  به صورت تک لایه در ابعاد  20*20 و 40*40 سانتی متر مربع و در ضخامت های 4,  5  و 5.5 سانتی متر تولید میگردد و انواع رنگبندی آن طوسی , فرمز و زرد میباشد  .

محصولات موزاییک+انواع آن

کفپوش بتنی شیاردار نابینایان :

این نوع کف پوش بتنی  به صورت تک لایه در ابعاد  20*20 و 40*40 سانتی متر مربع و در ضخامت  4 سانتی متر تولید میگردد و انواع رنگ بندی آن طوسی و زرد میباشد و میتوان از آن در حیاط استفاده نمود .

کفپوش بتنی طرح ضربدری یا خشتی :

این محصول در ابعاد 60*30 سانتی متر مربع در ضخامت 4 سانتیمتر ودر سه رنگ طوسی و قرمز و زرد تولید میگردد .

عوامل تاثیر گذار در تعیین ابعاد موزاییک ایرنی

ابعاد موزاییک یک شاخص مهم و کاربردی برای مهندسان، طراحان، سازندگان و پیمانکاران است.
باید گفت سازمان ملی استاندارد ایرن ، مهمترین نهاد تاثیرگذار و تعیین کننده ابعاد و ویژگی های موزاییک و دیگر مصالح ساختمانی ایران است. این نهاد علاوه بر ابعاد بر ویژگی های ظاهری موزاییک، میزان جذب آب موزاییک، میزان مقاومت سایشی موزاییک، میزان مقاومت در برابر سر خوردن موزاییک و مقدار شکست موزاییک ها نظارت دارد. بر اساس قوانین این سازمان ابعاد موزاییک داخلی و خارجی بر حسب ضخامت آنها و تعیین می شود.

ابعاد موزاییک

ابعاد کاری اصطلاحی است که در واقع از طرف کارخانه یا همان تولید کننده بر روی فاکتورها و بر روی موزاییک درج می شود. این ابعاد باید مطابق با ابعاد واقعی موزاییک ها باشند.

اما ابعاد واقعی اصطلاحی است که معمولا در اندازه گیری توسط کارفرما و پیمانکار بدست می آید. به هر حال دانستن و آگاهی از هر دو ابعاد می تواند کمک زیادی به شما کند.

نحوه اجرای کفپوش بتنی و موزائیک حیاطی  :

کف پوش بتونی و موزائیک حیاطی محصولی  می باشد که از سیمان , ماسه , چسب بتن و سایر افزودنی های بتن در طرح و رنگ  و ابعاد متنوعی تولید میگردد . کفپوش بتنی را  میتوان به صورت خشکه چین  و ملات خیس  اجرا کرد .

محصولات موزاییک+انواع آن

نکات حائز اهمیت درهنگام اجرا کفپوش بتنی و موزائیک حیاطی  که باید توجه داشته باشیم :

  •  سطح زیر کار  باید به خوبی کوبیده و متراکم شود .
  • از ملات سیمان و ماسه به نسبت ترکیب 1 به 3 استفاده شود.
  •  برای ریختن دوغاب باید بین کفپوش ها 5-3 میلیمتر  فاصله در نظر گرفته شود.
  •  از پخش دوغاب بر روی کل سطح کفپوش جلوگیری شود زیرا در صورت خشک شدن سطح زیبای کار از بین میرود.
  • درصورت  بندکشی  باید بین کفپوش ها 5-3 سانتی متر فاصله در نظر گرفته شود و میتوان از سنگ – سیمان – چمن و … برای پرکردن این فاصله استفاده کرد .

قیمت انواع موزاییک

قیمت موزاییک و قیمت کفپوش بتنی در کیفیت و دوام محصول نهایی تاثیر مستقیم دارد ، هیچ ارزانی بی دلیل نیست ، بنابراین هنگام خرید محصولات بتنی ابتدا کیفیت را مد نظر قرار دهید . پروفسور اواین و بزرگ ترین تولید کنند موزایک درانواع طرح های مختلف به صورت انلاین وبی واسطه قابل خریداری است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱/۰۳/۲۱
mohammad moftakhari

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی