سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

سئو تولید محتوا

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

درین بلاگ به تولید محتوا و بک لیک می پردازیم

انواع ایمپلنت های دندان

چهارشنبه, ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۰۱:۴۸ ب.ظ

ایمپلنت دندان چیست ؟

انواع ایمپلنت های دندان

ایمپلنت دندان یا همان کاشت دندان یکی از انواع روش های اصلاح طرح لبخند در دندانپزشکی زیبایی می باشد که برای از بین بردن فضای خالی دندان های از دست رفته استفاده می شود در روش کاشت دندان پایه های دندان از جنس تیتانیوم سازگار با بافت لثه به صورت عمیق در داخل استخوان فک قرار داده می شود این پایه به عنوان ریشه دندان محسوب می شود سپس قطعه ی کوچکی به نام اباتمنت به آن متصل شده که بر روی آن تاج دندان قرار می گیرد

ایمپلنت دندان یکی از درمان های بسیار مهم در دندانپزشکی زیبایی محسوب می شود هم از نظر زیبایی ظاهری و هم از نظر روحی کمک شایانی به بیماران می کنند اما به نسبت درمان های دیگر کمی پرهزینه تر می باشد و هزینه آن بستگی به برند تولید کننده ایمپلنت دارد . انتخاب نوع جنس و برند ایمپلنت دندان بهتر است توسط دندانپزشک خوب صورت می گیرد

یکی از مهم ترین عوامل در تعیین و قیمت ایمپلنت دندان پذیرش آن توسط بافت های زنده بدن می باشد بافت بدن باید با ایمپلنت های هماهنگ باشد و باعث بروز التهاب غیر عادی و تورم و درد نکند . در روزهای اولیه بعد از ایمپلنت این علائم طبیعی است اما در صورت ادامه دار شدن حتما باید به دندان پزشک خود مراجعه نمایید

کاشت دندان

ویژگی ایمپلنت مناسب

ایمپلنت مناسب در ناحیه استخوانی اطراف خود، استخوان سازی را تحریک می کند و باعث ایجاد بافت استخوانی سالم در اطراف خود می شود. همچنین ایمپلنت مناسب دارای بافت ریز متخلخل است، این ویژگی سبب می شود تا استخوان اطراف ایمپلنت با آن بیشتر در تماس باشد و زمان یکپارچه سازی ( استئواینتگریشن) استخوان با ایمپلنت یا اصطلاحا جوش خوردن کاهش پیدا کند.

معرفی انواع ایمپلنت

ایمپلنت های دندان بسته به نوع و جنس و کارخانه وبرند تولید کننده دسته بندی می شوند که دندانپزشک زیبایی با توجه به سن بیمار، وضعیت استخوان و اندازه فک ، بیماری های جانبی بیمار و همچنین وضعیت دندان بیمار تصمیم می گیرد از چه نوع جنس ایمپلنتت استفاده کنند

ایمپلنت ساب پریواستیل

از این نوع ایمپلنت برای درمان یک مرحله ای استفاده می شود. پین یا فیکسچر روی استخوان فک و داخل بافت لثه قرار داده شده و سپس اباتمنت روی آن نصب میشود. در نهایت کراون یا تاج روی آن قرار می گیرد.

ایمپلنت اندو استیل

در این نوع ایمپلنت، فیکسچرها مستقیما به داخل استخوان فک وارد می شوند. در این روش از جراحی برای کار گذاشتن ایمپلنت استفاده می کنند، فیکسچرها به شکل های پیچی، تیغه ای، صاف و… وجود دارد که دندانپزشک با توجه به شرایط بیمار تصمیم می گیرد از کدام نوع استفاده کند. فیکسچرها مانند ریشه دندان عمیق هستند و ایمپلنت را محکم داخل استخوان فک نگه می دارند.

ایمپلنت تک مرحله ای

در ایمپلنت یک مرحله ای از یک فیکسچر با طول مناسب استفاده کرده و آن را داخل فک قرار می دهند. اما قسمت رویی ایمپلنت از لثه بیرون باقی می ماند و پس از بهبودی محل جراحی و جوش خوردن ایمپلنت، تاج ساخته شده (پروتز) روی ایمپلنت نصب می شود.

در این روش به دلیل اینکه قسمت رویی ایمپلنت از لثه بیرون است، نیازی به جراحی مجدد وجود ندارد. ایمپلنت ساب پریواستیل از ایمپلنت های یک مرحله ای محسوب می شود.

هزینه کاشت دندان

ایمپلنت دو مرحله ای

در روش ایمپلنت دو‌مرحله ای، ابتدا پایه ایمپلنت یا فیکسچر درون استخوان فک کار گذاشته می شود، به طوری که کاملا درون لثه قرار می گیرد. سپس لثه بخیه زده می شود. مدتی باید سپری شود تا دوره جوش خوردن و بهبود محل جراحی با موفقیت به پایان برسد. پس از آن در جراحی دوم لثه باز شده و تاج دندان یا پروتز روی پایه نصب می شود.

 

انواع جنس ایمپلنت دندان  

همان طور که گفته شد بهترین جنس ایمپلنت ها ازتیتانیوم سازگار با بافت های بدن انسان ساخته می شوند. اما آنچه در میان آن ها متفاوت است، جنس مواد به کار رفته در سطح ایمپلنت و شکل بدنه آن ها است.

مواد و اشکال مختلفی برای پوشش سطح خارجی ایمپلنت استفاده می شود: خراش با اسید، شن پاشی شده، متخلخل، پوشش هیدروکسی اپاتیت، پوشش پلاتینیوم شیار دار، رزوه دار و  …

انواع سایز ایمپلنت ها

ایمپلنت ها از نظر قطر به سه دسته تقسیم می شوند.

ایمپلنت های باریک: برای اشخاصی که بین دندان های آنان و درمیان لثه، فضای کافی برای قرار دادن ریشه دندان مصنوعی یا ایمپلنت وجود ندارد.همچنین در افرادی که تراکم استخوانی کافی ندارند، از این نوع ایمپلنت استفاده می شود.

ایمپلنت های استاندارد: این ایمپلنت ها قطری در حدود سه و نیم تا چهار و دو دهم میلی متر دارند و معمولا در بخش های جلویی فک استفاده می شوند.

ایمپلنت های پهن: این ایمپلنت ها قطری در حدود چهار و نیم تا شش میلی متر داشته و در قسمت دندان های آسیاب یا پهن به کار می روند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۱/۰۱
mohammad moftakhari

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی